Idag blev det två sorters ischoklad och Rocky Road fudge.
ROCKY ROAD FUDGE!
200 g mörk choklad
200 g mjölkchoklad
25 g smör
1 burk kondenserad mjölk (397 g)
2 tsk vaniljsocker
2 dl mini marshmallows
2,5 dl salta jordnötter
Smält choklad, smör och kondenserad mjölk över vattenbad.
Blanda i marshmallows, vaniljsocker och jordnötter.
Häll upp i gladpackklädd form, ca 20X25 cm.
Jag hittade inga marshmallows så jag tog en påse skumtomtar också. Gick bra, men smakar mycket mer skumtomtar än jag trodde det skulle göra.
************************
MÖRK ISCHOKLAD!
250 g mörk choklad
125 g kokosfett
Smält i skål i vattenbad. Häll upp i formar.
************************
LJUS ISCHOKLAD MED NÖTSMAK!
250 g ljus choklad
125 g kokosfett
1 msk kaffesirap med hasselnötsmak (se bild nedan)
Smält choklad och kokosfett i skål över vattenbad.
Blanda i sirapen och häll upp i formar.
************************
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar